Heeft u last van spanning? Wij helpen u graag verder! Unikol is met zijn ruime ervaring, dé elektricien in de regio Amersfoort. Bij ons staan kennis, kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid voorop. Al onze elektriciens hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het leggen van nieuwe elektriciteitskabels, het monteren van stopcontacten in uw woning, maar bijvoorbeeld ook ontlasten van een groepenkast door een extra groep aan te brengen. Hierdoor wordt de kans op storingen aanzienlijk kleiner! Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar bij spoedgevallen, dus ook in de avond of in het weekend! Waarmee mag elektricien Unikol u helpen?

Onze Elektriciens

Bij Unikol werken alleen vakbekwame en gekwalificeerde elektriciens. Zoals u weet is het werken met elektriciteit een serieuze klus, hier helpen wij u graag bij! Onze elektriciens zijn stuk voor stuk ervaren en beschikken over de juiste diploma’s en vaardigheden. Samen hebben wij al vele mensen geholpen bij het aanleggen of het vernieuwen van elektrische installaties in Amersfoort en omgeving. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan kwaliteit en veiligheid altijd voorop, voor zowel u als klant maar uiteraard ook voor onze elektriciens. Onze werkzaamheden voldoen dan ook aan alle vereiste veiligheidsnormen. (NEN 3140 en NEN1010). Wanneer u gebruikt maakt van de diensten van Unikol kunt u ervan uitgaan dat het werk vakkundig en met hoge kwaliteit wordt geleverd!

Kernwaarden

Unikol heeft een aantal kernwaarden binnen het bedrijf. Kennis, Kwaliteit, Vakmanschap en Betrouwbaarheid zijn van groot belang binnen ons bedrijf. Waarom u moet kiezen voor Unikol? Naast onze kernwaarden bieden wij een aantal zekerheden:

 • Storingsdienst : 24/7
 • Direct ter plaatse
 • Eenvoudig afspreken
 • Echte vakmannen
 • Elektra experts
 • Snelle service

Advies nodig?

Naast het uitvoeren van vele elektra werkzaamheden, geven wij onze klanten ook graag advies over bijvoorbeeld het aanleggen of vergroten van de groepenkast, verplaatsing van lichtpunten en stopcontacten en het vervangen van bedrading. Wij helpen u graag en onze medewerkers kunnen u een deskundig advies geven over alles wat met elektriciteit te maken heeft! Na het geven van advies kunnen we dit natuurlijk ook voor u uitvoeren. Ook zijn wij 24/7 beschikbaar voor spoedgevallen. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een advies over bepaalde zaken? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

FAQ

Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Heeft u na het lezen nog vragen? U kunt ons altijd bellen via: 033-2030114.

Wat doet een elektricien?

Een elektricien is een specialist op het gebied van elektra. Hij houdt zich bezig met allerlei soorten elektra werkzaamheden en repareert, installeert en onderhoudt vrijwel alles wat te maken heeft met elektra. De meeste voorkomende diensten van een elektricien zijn:

 • Het aanleggen of uitbreiden van uw elektriciteitsnetwerk
 • Het plaatsen of aanpassen van uw groepenkast
 • Het aanleggen van krachtstroom
 • Het aanleggen van uw verlichting
 • Het verhelpen van storingen
 • Ook kunt u voor algemeen onderhoud terecht bij uw elektricien

Wat moet ik doen als de stoppen doorslaan?

Onderneem zo snel mogelijk de volgende stappen:

 • Trek alle stekkers van alle, op de groep aangesloten, elektrische apparaten uit het stopcontact
 • Controleer of de stop is gesprongen en vervang deze door een nieuwe stop.
 • Zet de stroomvoorziening weer aan. Als dit niet lukt, dan is waarschijnlijk een van uw elektrische apparaten defect.
 • Controleer elk apparaat door de stekker een voor een in het stopcontact te steken.

De oorzaak van de doorgeslagen stoppen niet kunnen achterhalen? Schakel dan een elektricien in. Voor meer informatie, check onze blog.

Wat kost een elektricien?

De kosten van een elektricien verschillen nogal. Dit omdat de kosten afhankelijk zijn van het soort klus, het tarief van de elektricien, de arbeidskosten, de materiaalkosten en de eventuele voorrijkosten. Daarbij verschilt het per elektricien of hij per klus of per uur betaald wilt worden. Wanneer het gaat om standaard werkzaamheden, dan geeft een elektricien vaak een prijs voor de gehele klus. Dit omdat hij goed kan inschatten hoe lang de klus gaat duren. Als het gaat om ingewikkelde klussen dan hanteert hij vaak een uurtarief. U kunt ons altijd hierover bellen op: 033-2030114.

In welke regio werken jullie?

Wij werken in en rondom Amersfoort. Weet u niet zeker of wij u van dienst kunnen zijn? U kunt ons altijd bellen via: 033-2030114.

Wat is jullie telefoonnummer?

U kunt ons bereiken via: 033-2030114.

Bel 033-2030114

24/7 bereikbaar

24 uur bereikbaar

Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Hierdoor wordt u optimaal geholpen door echte vakmannen in de omgeving van Amersfoort.

Voor al uw elektra

Wij verzorgen allerlei elektra klussen zodat wij u direct verder kunnen helpen. Een storing is voor ons geen enkel probleem!

Veilig en vakkundig

Wij werken uiterst veilig en vakkundig zodat elke klus goed uitgevoerd kan worden. Daarnaast zijn wij erg klantgericht!

Ervaring en kwaliteit!

De elektricien in Amersfoort staat garant voor ervaring en kwaliteit. Zo kunnen wij u op de best mogelijke manier verder helpen!

.