In het leven van alledag kunnen we niet zonder elektriciteit. Al onze apparatuur van onder meer vaatwasser, wasmachine tot diepvriezer, koelkast en stofzuiger, alle verlichting en computers, alles werkt op elektriciteit. Bij iedere verandering in de meterkast op het gebied van elektriciteit is de elektricien de vakman. Evenals bij een stroomstoring roepen we dan ook graag de hulp van de elektricien of de storingsdienst in. Onze storingsdienst in Amersfoort biedt bij elke klus op het terrein van elektriciteit of bij een stroomstoring uitkomst.

Snelle storingsdienst in Amersfoort

storingsdienst amersfoort De vakmensen van de storingsdienst in Amersfoort zijn professionele en vakkundige elektriciens. Voor het installeren van groepenkasten of uitbreiden van groepen in een meterkast bent u hier op juiste adres. Ook bij een kortsluiting en een stroomstoring kunt u op onze monteurs rekenen. Zij lossen deze problemen vakkundig voor u op. Deze werkzaamheden zijn bij de vakman in professionele handen. Alles wordt volgens de geldende normen geïnstalleerd. Dat geeft een veilig gevoel. Een kortsluiting is niet prettig en kan soms tot erg gevaarlijke situaties leiden. Er kan een kabel smelten of er kan zelfs brand ontstaan. Bel bij een kortsluiting meteen de storingsdienst in Amersfoort. Deze is 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe om de elektriciteitsproblemen of de kortsluiting op te lossen. Wilt u meer weten? Bent u op zoek naar een vakkundige elektricien in Amersfoort of heeft u een kortsluiting? Bel dan de storingsdienst in Amersfoort. Wij zijn u graag van dienst!

Wat te doen bij storingen?

Bij een storing in de meterkast kunt u de gesprongen stoppen in eerste instantie zelf proberen te vervangen. Wanneer de vervangen stop kort na het vervangen hiervan opnieuw uit de meterkast springt, is er zeer waarschijnlijk sprake van een kortsluiting. Een kortsluiting kan door verschillende oorzaken ontstaan zijn. U kunt deze oorzaak zelf proberen op te sporen door eerst alle elektrische apparaten in de groep van de gesprongen stop uit te zetten. Vervolgens zet u de apparaten stuk voor stuk aan, na het vervangen van de gesprongen stop. Op het moment dat de stop opnieuw uit de meterkast springt, heeft u de boosdoener gevonden. U kunt dit apparaat uit het stopcontact laten om verdere storingen te voorkomen.

Heeft u de oorzaak van een storing niet kunnen achterhalen met deze methode? Laat de storing in dat geval verhelpen door onze storingsdienst in Amersfoort. Wij beschikken over hulpmiddelen die het achterhalen van de bron van een storing makkelijker maken.

24 uur bereikbaar
Voor al uw elektra
Veilig en vakkundig

Ervaring en kwaliteit

Bel 033-2030114

24/7 bereikbaar