In het alledaagse leven gebeuren veel onverwachtse dingen. Ook met onze elektriciteit kunnen er velen dingen gebeuren die soms tot ongevallen kunnen leiden. Daarom is het altijd verstandig om zo snel mogelijk een elektricien in te huren zodat de problemen verholpen kunnen worden. Daarom zorgen wij ervoor dat onze elektricien 24/7 voor u beschikbaar is.

24/7 elektricien

Heeft u last van storingen of kortsluiting? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een elektricien in te schakelen. Storingen kunnen namelijk leiden tot schade en misschien wel ongevallen. Unikol maakt gebruik van een 24/7 elektricien, voor al uw storingen en ongevallen. Wij werken uitsluitend met échte vakmannen met ervaring in elektriciteit. Werken met elektra is niet zomaar een klusje, dus wij streven naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap.

Soms is het mogelijk om zelf storingen op te lossen, door bijvoorbeeld de groepenkast uit- en in te schakelen. Echter, dit leidt soms tot problemen en meer storingen. Daarom is het vaak slim om direct een elektricien in te huren, zodat u extra kosten en zorgen kunt voorkomen.

Spoedelektricien inschakelen

In sommige gevallen is het belangrijk om per direct een elektricien in te huren. Bij Unikol zijn wij 24/7 beschikbaar bij spoedgevallen. Dit kan in het weekend of zelfs midden in de nacht zijn. Problemen met elektra kunnen erg vervelend zijn, en u wilt natuurlijk dat alles goed werkt. Daarom komt onze 24/7 elektricien u graag helpen. Wij gaan niet alleen snel te werk, want voor ons ik kwaliteit erg belangrijk.

Het is voor ons belangrijk om snelle service te garanderen, en wij zijn daarom ook direct ter plaatse. We helpen u zo snel mogelijk met het opsporen van het probleem en zorgen dat het zo snel mogelijk weer is opgelost. Neem daarom direct contact op met Unikol en onze 24/7 elektricien staat direct bij u voor de deur!

24 uur bereikbaar
Voor al uw elektra
Veilig en vakkundig

Ervaring en kwaliteit

Bel 033-2030114

24/7 bereikbaar