Voor een nieuwe groepenkast in Amersfoort, maar ook voor reparatie of verplaatsing van uw groepenkast en aardlekschakelaar staan wij klaar. Een hecht team van hardwerkende monteurs, gediplomeerd en enthousiast, dat zijn wij!

Op zoek naar een nieuwe aardlekschakelaar of groepenkast in Amersfoort? U kunt ons nu bellen voor gratis advies!

groepenkast In uw huis is de groepenkast met aardlekschakelaar een fundamenteel onderdeel. Via de groepenkast gaat de elektriciteit naar alle aansluitingen in de woning. Heeft u een goede, veilige groepenkast in Amersfoort, inclusief aardlekschakelaar, dan heeft u er geen omkijken naar. In het geval van problemen met een groepenkast in Amersfoort, zijn wij uw aanspreekpunt. U kunt te maken krijgen met onregelmatige storingen, zoals een knipperende lamp. Een deel van uw huis kan plotseling zonder stroom komen te zitten, er kan kortsluiting ontstaan of in het ergste geval heeft u zelfs helemaal geen energie meer. Wij hebben een noodnummer dat u dag en nacht kunt bellen voor alle storingen op het gebied van een groepenkast in Amersfoort, in acute gevallen komen we dan ook direct. Maar ook voor minder urgente klussen doen wij graag zaken met u. Weet u al precies wat en hoe u het wilt en heeft u alleen hulp nodig heeft bij de installatie van een groepenkast of aardlekschakelaar door elektricien in Amersfoort? Maak dan snel een afspraak. Als u tips of advies nodig heeft kunnen wij u ook van dienst zijn. Vakkundigheid, snelheid en betrouwbaarheid, dat zijn onze speerpunten!

Installatie van groepenkasten

De installatie van groepenkasten is geen eenvoudige klus, waardoor de hulp van onze elektricien verstandig is. Wij beschikken over een ruime ervaring en de benodigde hulpmiddelen om de groepenkast voor u te installeren. Hierbij wordt voor iedere ruimte binnen uw woning een groep aan de meterkast toegevoegd. Wanneer de stop van een van deze groepen gesprongen is, kunt u in de andere ruimtes stroom blijven gebruiken.

Naast het installeren van een complete groepenkast, kunnen we u ook helpen met het uitbreiden van een bestaande meterkast. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk bij een aanbouw aan uw woning. De extra ruimte die u hiermee creëert zal in veel gevallen een eigen groep in de groepenkast krijgen. Ook bij het gebruik van een groot stroomverbruiker, zoals een elektrisch kooktoestel of een jacuzzi, is het uitbreiden van de groepenkast noodzakelijk. Zonder uitbreiding zouden de verschillende stoppen van groepen waarop de groot stroomverbruikers aangesloten zijn, uit de meterkast springen als gevolg van een overbelasting.

24 uur bereikbaar
Voor al uw elektra
Veilig en vakkundig

Ervaring en kwaliteit

Bel 033-2030114

24/7 bereikbaar