Elektrawerk kan vele verschillende dingen betekenen. Zeer ruim omschreven is het al het werk met betrekking tot elektra. Dit kan variëren van het aanleggen van bedrading, verlichting, schakelaars en stopcontacten tot het installeren van een nieuwe groepenkast of aardlekschakelaar. Er zijn nog vele andere werkzaamheden denkbaar die kunnen vallen onder elektrawerk in Amersfoort. Wat altijd belangrijk is bij het werken met elektra is dat de veiligheid in acht genomen wordt. Elektriciteit kan namelijk potentieel gevaarlijk zijn en voor gevaarlijke situaties zorgen. Draden die niet goed aangelegd zijn kunnen bijvoorbeeld kortsluiting en uiteindelijk zelfs brand veroorzaken. Het beste kunt u dan ook het elektrawerk in uw huis overlaten aan een erkende installateur. Dit is een elektricien die gecertificeerd is om alle soorten werkzaamheden met elektra te verrichten.

Werkzaamheden met elektra

elektrawerk amersfoort

De meeste mensen werken niet graag met elektriciteit. Zij zijn bang dat wanneer ze iets fout doen een stroomstoot krijgen. Dit is ook geen pretje en als u werkelijk geen verstand van elektra heeft dan kunt u maar beter elektrawerk aan een professionele elektricien overlaten. Er zijn echter een hoop werkzaamheden met elektra, die in huis verricht kunnen worden, die u makkelijk zelf kunt uitvoeren. Tevens zijn er werkzaamheden die u beter niet zelf kunt doen ook al heeft u enige kennis van het werken met elektra. Er zijn zelfs werkzaamheden, zoals het aansluiten van een aardlekschakelaar, die bij wet verboden zijn om zelf te doen als u hier niet voor gecertificeerd bent. Al onze elektriciens zijn erkende installateurs en kunnen alle soorten taken met elektra voor u verrichten. U kunt met ons contact opnemen voor meer informatie hierover.

Elektrotechniek in Amersfoort 

Wij kunnen u ook helpen bij storingen. Voor alle mogelijke elektrische installaties en voor vrijblijvend advies! Naast de aanleg en het onderhoud van de complete elektriciteits- en lichtvoorziening in en rond uw huis, kunnen we meer voor u betekenen. Wij kiezen nooit voor standaard oplossingen, want iedere klant en iedere situatie is anders. Op het gebied van elektrotechniek in Amersfoort is geen verzoek ons te gek. Het aanleggen, verplaatsen of uitbreiden van groepenkasten, het plaatsen van aardlekschakelaars, de volledige stroomvoorziening in uw keuken. Bij alle werkzaamheden gaan wij wel voor de meest veilige en duurzame oplossing. Een goed aangelegde elektrische installatie gaat jarenlang mee. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een eenmalige, slimme investering!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Zoals reeds beschreven is, is het elektrawerk wat wij bij mensen in Amersfoort uitvoeren zeer divers. Door onze hulp in te schakelen is de kans op vervelende complicaties, zoals een kortsluiting of een stroomstoring, minimaal. Dat is echter niet de enige reden om onze hulp in te schakelen voor elektrawerk- en techniek in Amersfoort! Denk ook aan het advies wat wij u kunnen geven voor het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van elektra. Wanneer is het verstandig om de meterkast uit te breiden met een extra groep? Hoe kunt u nieuwe stopcontacten in uw woning installeren? Enzovoorts. Wij vertellen u hier graag meer over!

Het elektrawerk- en techniek wat wij voor woningbezitters uitvoeren loopt uiteen van het installeren van elektra, tot het repareren hiervan bij een kortsluiting of stroomstoring. Onder het installeren van elektra verstaan we onder andere het toevoegen van een extra groep aan uw meterkast, het aansluiten van stopcontacten en lichtaansluitpunten in huis. Bij een reparatie proberen we de bron van een kortsluiting voor u op te sporen en direct voor een passende oplossing te zorgen. In veel gevallen zal een stroomstoring hiermee verholpen zijn. Met welke vorm van elektrawerk- of techniek in Amersfoort kunnen we u van dienst zijn?

24 uur bereikbaar
Voor al uw elektra
Veilig en vakkundig

Ervaring en kwaliteit

Bel 033-2030114

24/7 bereikbaar