Onze diensten in Amersfoort: 

Elektrawerk

Het elektrawerk is van groot belang om alle apparaten in  uw woning te voorzien van stroom. Om deze apparaten ook op de juiste wijze te laten werken, is het zaak dat alle elektrawerk op de juiste wijze is aangelegd. Heeft u hier geen ervaring mee? Wanneer u in de omgeving van Amersfoort woont kunnen onze erkende elektriciens u van dienst zijn. Bij het aanleggen van elektra werkt u met stroom en dat kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Door onze ervaring vormt het aanleggen van elektrawerk in uw woning in Amersfoort voor ons echter geen enkel probleem. Door hulp in te schakelen van een professional weet u tevens zeker dat alles op de juiste wijze wordt aangelegd.

Verlichting aanleggen

Gaat u uw woonkamer of een andere ruimte in uw woning verbouwen? Grote kans dan dat de inrichting er totaal anders uit komt te zien. Het is dan ook goed denkbaar dat er nieuwe verlichting aangelegd moet worden. Bent u op zoek naar hulp voor het aanleggen van verlichting? Dan is onze elektricien in Amersfoort de persoon die u zoekt. Wij zorgen er niet alleen voor dat u straks uw verlichting kunt gebruiken, maar staan daarnaast ook garant voor een veilige aansluiting en afwerking van de elektra. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor wat betreft het aanleggen van verlichting? Onze elektricien voorziet u graag van de benodigde informatie.

Kortsluiting

Kortsluiting is een bijzonder vervelend fenomeen. Wanneer u weet waar het probleem zit, is het vaak vrij simpel te verhelpen. Heeft u geen idee welk apparaat de kortsluiting veroorzaakt? Ga dan als volgt te werk. Verwijder eerst alle stekkers in de betreffende ruimte uit het stopcontact. Schakel vervolgens de stroom weer in en plug de stekkers één voor één weer in. De stroom valt waarschijnlijk bij één apparaat weer uit, waardoor u direct weet waar het probleem zit. Heeft u geen ervaring met het verhelpen van kortsluiting? Geen paniek. Onze elektricien in Amersfoort komt graag bij u langs om het probleem te verhelpen.

Groepenkast

Wordt er meer stroom gevraagd van een bepaalde groep in uw groepenkast dan deze aankan? Dan zal de aardlekschakelaar omslaan en is er geen stroom meer beschikbaar voor deze groep. Dit is natuurlijk bijzonder vervelend. Wilt u meer stroom kunnen gebruiken in bepaalde ruimtes van uw woning? Dan is het in sommige gevallen nodig uw groepenkast uit te breiden. Ga niet zelf aan de slag in uw meterkast, maar laat dit werk aan onze specialisten over. Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe wij uw groepenkast uit moeten breiden met één of meer groepen.

Elektrotechniek

In woningen en bedrijven werken veel apparaten en machines op stroom. Om ervoor te zorgen dat deze stroom ook bij de machines aankomt, moeten de juiste elektrische kabels aangelegd worden. Wij willen u graag helpen bij het aanbrengen van elektrotechniek. Wanneer u geen verstand heeft van het aanbrengen van elektra, kan het bijzonder complex zijn. De kans op gevaarlijke situaties is dan ook groot. Wij als elektra experts nemen u het werk graag uit handen.  Door onze elektricien in Amersfoort te bellen, loopt u zelf niet het risico op gevaarlijke situaties. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat alle elektra op de juiste wijze wordt aangesloten.

Storingsdienst

Is de stroom in uw woning verdwenen en weet u niet meer hoe u deze terug moet krijgen? Soms is het slechts een kwestie van een schakelaar omzetten, maar het probleem kan ook door iets anders veroorzaakt worden. Het omzetten van de aardlekschakelaar kunt u prima zelf doen, maar in sommige gevallen is het beter om onze elektricien in Amersfoort in te schakelen. Is de elektriciteit in uw woning er laat op de avond, vroeg in de ochtend of in het weekend afgevlogen? Ook dan kunt u een beroep doen op onze vakmannen. Dankzij onze 24/7 storingsdienst hoeft u nooit lang zonder elektriciteit te zitten. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Wij staan dag en nacht voor u klaar! – Bel ons 033-2030114